Oslofjorden

Bustein - Østre og Vestre

Bustein uthavn Tjøme

N59 06.356 E10 28.758

Østre og Vestre Bustein er private øyer som ligger nordøst for Sandøya og sørøst for Ildverket. Bustein er en ekte naturhavn med flere flotte bukter og små strender. Det er ingen brygger eller søppelstativer på øya, ei heller ordentlige utedoer. En del kreativitet i buskene. Øyene er best egnet for korte besøk eller for deg som har do ombord. Bustein er en del av Færder nasjonalpark.

Bukta nord på Vestre Bustein

Her er det er gode fortøyningsmuligheter langs fjellet møt øst og man ligger man veldig god hvis det blåser fra sør, øst og vest men man har liten skjerming mot vind og bølger fra nord. Flott sted for barnefamilier. Fin sandstrand.

Bustein nord uthavn

Bukta på vestre Bustein nord.

Bukta på vestsiden av Vestre Bustein

Det er også mulighet for å legge til i den lille bukten på vestsiden av vestere Bustein. Her er det fin sandstrand og plass til flere telt.

Bustein vest

Vestre Bustein vest.

Bukta sør på Vestre Bustein

En annen mulighet er å legge til sør på vestre Bustein - i sundet mellom østre og vestre Bustein. Her ligger man utsatt til i forhold til vind fra sør.

Bukten sør på Vestre Bustein

Bukta sør på vestre Bustein.

Mellom østre og vestre Bustein

Sundet mellom østre og vestre Bustein sett fra sør.

Fasiliteter

??


Copyright (c) www.oslofjorden.com - Ansvarsfraskrivelse   Vår bruk av informasjonskapsler   Følg oss på Facebook.  Prøv Oslofjorden turguide.